„A aruncat 10 găleți cu apă de la etaj”. Cum s-a răzbunat o femeie din Oradea pe gălăgia de la terasa blocului în care locuiește

„A aruncat 10 găleți cu apă de la etaj”. Cum s-a răzbunat o femeie din Oradea pe gălăgia de la terasa blocului în care locuiește

Incident mai puțin plăcut pentru clienții unei terase din Oradea. Oamenii s-au trezit udați, de la etaj, de o vecină supărată pe gălăgia care se auzea de la parter. În filmările publicate pe TikTok de un martor se vede cum femeia aruncă apă cu găleata peste copertina de pânză. „A aruncat peste 10 găleți de apă pe terasa pub-ului”, a declarat, pentru , cel care a surprins momentul.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Incidentul a avut loc pe strada Alecsandri nr. 3 din Oradea noaptea, în jurul orei 01:00, scrie sursa citată. La parterul imobilului locuit este o terasă pe care se aflau, în acel moment, câțiva clienți.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

În imaginile surprinse de un martor și publicate pe TikTok se poate observa cum, de la etaj, o femeie aruncă găleți cu apă peste copertina pub-ului, cel mai probabil revoltată că nu se poate odihni.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

@iagheralexandru #waterattack #part2 #oradea #romania ♬ original sound – iagheralexandru

Clienții reacționează la apa scursă în jurul lor. Unii zâmbesc, alții înțeleg imediat mesajul și se ridică să plece.

„Vecina de deasupra a fost frustrată din cauza muzicii și a aruncat peste 10 găleți de apă pe terasa pub-ului de sub apartamentului ei. Patronul a chemat politia deoarece aceasta a udat câțiva dintre clienți”, a declarat pentru cel care a filmat momentul.

De altfel, într-un al doilea videoclip se vede și un echipaj de poliție, venit să restabilească liniștea și ordinea publică.

@iagheralexandru #police #oradea #waterattack ♬ original sound – iagheralexandru

„Omul vrea sa doarmă și ăia stau sub geamul lui”, a comentat cineva la postare. 

„Sincer, dacă după anumită ora faci gălăgie și poliția nu face nimic, că au autorizație… nu condam aceste acțiuni”, a spus altcineva. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191