Cod roșu și cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în mai multe județe din țară

Cod roșu și cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în mai multe județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni după-amiaza, mai multe avertizări nowcasting Cod roșu și portocaliu de averse torenţiale şi grindină pentru localităţi din judeţele Mehedinţi, Caraş-Severin şi Gorj.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod roşu de averse şi grindină, valabilă până la ora în zona de munte a judeţului Caras-Severin.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

La peste m, se vor semnala averse care vor acumula peste 40 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină de mici dimensiuni. În zona avertizată s-au cumulat peste 50 l/mp.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De asemenea, potrivit ANM, până la ora 16:40, în zona de munte a judeţului Mehedinţi, respectiv zona de munte a localităţilor Orşova, Baia de Aramă, Eşelniţa, Ponoarele, Isverna, Podeni, Dubova, Sviniţa, Obârşia-Cloşani, dar şi în judeţul Caraş-Severin, în Berzasca, se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină.

De asemenea, până la ora , în judeţul Gorj, la Tismana şi Padeş, vor fi averse torenţiale care vor acumula peste 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191