FOTO O femeie de 49 de ani s-a dezbrăcat și s-a întins goală la soare, într-un parc din Arad. Trecătorii au chemat poliția

FOTO O femeie de 49 de ani s-a dezbrăcat și s-a întins goală la soare, într-un parc din Arad. Trecătorii au chemat poliția

O femeie în vârstă de 49 de ani a stârnit revolta arădenilor după ce s-a dezbrăcat și s-a întins goală la plajă într-un parc din oraș. Trecătorii au sunat la 112, iar polițiștii au amendat-o.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Incidentul a avut loc luni după-amiază, într-un parc de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, situat în faţa unui bloc şi lângă o zonă pietonală.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulaţie şi Parcări 2 a surprins-o pe , în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, judeţul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeţ din faţa unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care expunerea zonelor intime către razele soarelui a şi determinat reacţia indignată a trecătorilor. le-a comunicat poliţiştilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenţionând să ajungă în cursul zilei în Timişoara, în căutarea unui loc de muncă. După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spaţiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de poliţiştii locali”, a transmis Primăria Arad, printr-un comunicat de presă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor locali că în Caracal obişnuia să facă astfel plajă fără să fie amendată vreodată. La Arad, a primit o amendă în sumă de 400 de lei.

„Conform legislaţiei în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ-teritorială unde are domiciliul şi unde, conform propriilor afirmaţii, a făcut plajă de maniera menţionată fără a fi sancţionată”, a precizat Primăria Arad.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191