Multinationalele nu mai au scapare! Senatorul PSD Prahova Laura Moagher anunta schimbari majore! Gata cu declararea profiturilor diminuate si evitarea impozitarii

Multinationalele nu mai au scapare! Senatorul PSD Prahova Laura Moagher anunta schimbari majore! Gata cu declararea profiturilor diminuate si evitarea impozitarii

Senatorul PSD Prahova Laura Moagher vine cu vesti importante pe tema fiscalizarii firmelor private care pana acum se sustrageau, sub umbrela legii, impozitarii in tara noastra.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Moagher anunta ca PSD a adus modificari majore la forma actuala a legii, astfel ca va fi eliminata optiunea firmelor de a declara profituri diminuate si a se sustrage, astfel, platii impozitelor.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Toate firmele care obțin profit în România trebuie să plătească un impozit corespunzător în România!

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Măsura PSD se va regăsi în forma finală a actului normativ care va reglementa modificările fiscale.

PSD insistă ca pachetul de măsuri pentru echilibrarea fiscală să fie cuprinsă și măsura care combate comportamentul unor companii multinaționale de a-și exporta profiturile în afara țării.

Măsura propusă de PSD prevede ca în cazul în care impozitul de 16% pe profit este mai mic decât 1% din veniturile companiei, atunci se va plăti un impozit de egal cu 1% din venituri.
Astfel companiile care de ani de zile declarau pierderi sau profituri mult diminuate în România (în urma deducerii unor cheltuieli către alte firme din afara țării, dar de regulă din același grup) vor trebui să plătească un impozit de cel puțin 1% din încasările pe care le au în țara noastră.”, a anuntat senatorul Laura Moagher.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191