S-a dus la spital cu dureri de burtă, iar medicii de la UPU Târgu Jiu au stabilit că are hernie. În timpul operaţiei, aveau să afle că femeia era de fapt însărcinată

S-a dus la spital cu dureri de burtă, iar medicii de la UPU Târgu Jiu au stabilit că are hernie. În timpul operaţiei, aveau să afle că femeia era de fapt însărcinată

Nici femeia şi nici cadrele medicale care au consultat-o nu au bănuit nicio clipă că pacienta ar aştepta un copil. Fetiţa a fost dusă la secţia de neonatologie, în timp ce mama de 35 de ani este internată la Terapie Intensivă, ambii fiind în stare stabilă de sănătate.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Femeia din Tismana mai are acasă două fete de 16 ani. Medicul chirurg și ceilalți medici prezenți în sala de operație au fost chemați, miercuri dimineaţa, la prima oră, de către conducerea unității sanitare pentru a afla exact ce s-au întâmplat. Au fost dispuse verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„În prezent încercăm să aflăm toate detaliile şi pentru a afla toate detaliile, mediul chirurg şi ceilalţi medici prezenţi în sala de operaţie au fost chemaţi în această dimineaţă de către conducerea unităţii sanitare pentru a-şi exprima punctele de vedere. Menţionez faptul că pacienta în vârstă de 35 de ani se află la Terapie Intensivă pentru recuperarea post-operatorie, iar nou-născutul, este vorba de o fetiţă care s-a născut la greutatea de 3,2 kilograme, este internat la neonatologie. Atât starea de sănătate a mamei, cât şi starea de sănătate a nou-născutei este stabilă şi ambele sunt bine”, a precizat pentru News Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Ea a afirmat că la acest moment conducerea spitalului adună date pentru a stabili ce s-a întâmplat. “Încă încercăm să aflăm care a fost situaţia. Pot să vă spun că se pare că există cazuri medicale, demonstrate, cercetate, în care femeia efectiv nu ştie că este însărcinată. Ea s-a prezentat la spital pentru dureri abdominale, i s-a pus diagnosticul de eventraţie, pentru care s-a şi intervenit şi pe care o şi avea de fapt. Ea zice că nu a ştiut că este însărcinată, în aceste nouă luni nu a fost niciodată la medic. Din ce am putut afla până acum, nu a fost nici măcar la medicul de familie”, a declarat Mihaela Ţicleanu.

Ştire realizată cu ajutorul informţaţiilor furnizate de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191